Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Агива Клещи за Кожички Про Стомана 10см бр.

Агива Клещи за Кожички Про Стомана 10см

Продуктов код: 040495

Клещи за кожички AGIVA PRO 10 см стомана 1461S
Предназначени са за прецизно изрязване на кожичките около ноктите, специално създадени да им придадат перфектна форма и изряден външен вид. С безупречни остриета, които предлагат стабилност и контрол на действие по време на употреба, същевременно притежават удобен захват, за лесно и безпроблемно оформяне на маникюра и отстраняване на деликатните кожички.

Внимание:
Продуктът е само за външна употреба.

Начин на употреба:
Изрежете кожичките като разтворите клещите и фиксирате желания участък и след това стиснете двата краища, без прекален натиск.

Не използвайте клещите за изрязване на нокти, защото ще развалите структурата и формата им.
Съхранявайте на сухо и прохладно място и извън обсега на деца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.