Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Агива спрей против ухапване комари и кърлежи тропикал 75мл бр.
Ново

Агива спрей против ухапване комари и кърлежи тропикал 75мл

Продуктов код: 054121

Репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и кърлежи. Биоцид с отблъскващо действие, чиято област на приложение е до 6 часа за кърлежи и до 7 часа за комари. Също така е ефективен срещу тропически комари за период до 6 часа.
Начин на употреба:
• Пазете очите и устата. Да не се използва при възпалена кожа. Третирането може да се повтори при необходимост. Да се пази далече от достъп на деца. Да не се вдишва аерозола. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикетът. Ако биоцидът се пръска на закрито, трябва да се осигури добро проветряване и да не се вдишва аерозолът.
Внимание: Да не се нанася върху рани, раздразнена или изгорена кожа. Да не се нанася върху дланите на детето, за да не попадне биоцида в устата или очите. Ако биоцидът се пръска на закрито, трябва да се осигури добро проветряване и да не се вдишва аерозолът. Използвайте до 2 пъти на ден.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.