Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Агуджаро Финя Брашно Бяло Италиана 1кг бр.

Агуджаро Финя Брашно Бяло Италиана 1кг

Продуктов код: 045206

Брашното се произвежда, като за фазата на сушене са използвани метати (древна сушилна пещ), а за смилане на брашно са използвани мелница. Използването на това оборудване дава автентичен органолептичен и уникален вкус, консистенция и качество, които отличават това брашно от промишленото.

Избраните кестени се отнасят до сушилната пещ и се поставят върху дървена решетка горе. Кестените се изсушават с дима и топлината, идващи от кестенови дървени жарки долу. След изсушаване, около 40 дни, кестените се белят от машини и се смилат в шлайфане.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.