Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Аквафреш Паста за Зъби Сансес Грейпфрут 75мл бр.

Аквафреш Паста за Зъби Сансес Грейпфрут 75мл

Продуктов код: 042630

Aquafresh Senses е гама паста за зъби, която ободрява сетивата ви. Ще се насладите на усещане за свежест и цялостно почистване.
Открийте комбинацията от цитрусови аромати и мента за енергизираща свежест.

Защитава от захарите в продължение на 24 часа благодарение на наличието на флуор, като защитава повърхността на зъбите срещу киселини от захари - основната причина за кариеси.
24 часа защита срещу захари благодарение на наличието на флуор. Мийте зъбите два пъти на ден с флуоридна паста за зъби за защита срещу киселини от захари в храни и напитки и следвайте здравословна диета, защото между миенията защитата може да отслабне.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.