Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
АНДЖЕЛО ПОРЕТИ БИРА ПРЕМИУМ ЛАГЕР №4 0.330Л бр.

АНДЖЕЛО ПОРЕТИ БИРА ПРЕМИУМ ЛАГЕР №4 0.330Л

Продуктов код: 036297

Историята на Angelo Poretti започва с пътешествие, което отвежда бъдещия й създател - Анджело Порети до Австрия, Бохемия и Бавария. Там той се запознава с едни от най-добрите пивовари в света и открива тайната на хубавото пиво.
През 1877 г. Анджело се завръща в родната Италия и осъществява дългогодишната си мечта - основава собствена пивоварна във Валония. Мястото е известно с кристалночиста вода - фактор от огромно значение при пивоварството.
Днес, 130 години по-късно, Poretti 4 е флагменът в портфолиото на пивоварната. Всяка от бирите Poretti има в името си цифра. Тя отговаря на броя хмелове, използвани за направата й. Голямото разнообразие от хмелове, сред които Columbus, придава на Poretti 4 свеж, плодов, умерено горчив вкус. Бирата подхожда добре на италианската кухня – пица, паста, ароматни сирена и салами.

Алк. % Vol.: 5,50%

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.