Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Велудо Кефир Био Козе Мляко 250мл бр.

Велудо Кефир Био Козе Мляко 250мл

Продуктов код: 4317
icon

Козето мляко още от древността се е използвало като храна и лекарство при белодробни заболявания, в това число и при туберкулоза. Млякото укрепва белите дробове и е полезно почти при всички заболявания за тонизиране и укрепване на имунната система в организма.

Кефирът е ферментирала млечна напитка, произхождаща от населяващите Централна Азия тюркски, монголски и тибетски народи. Получава се след коагулация на краве, козе или овче мляко с помощта на кефирни зърна или т.н. кефирна (Тибетска) гъба.

Кефирните зърна са комбинация от полезни бактерии и дрожди в матрица от протеини, липиди и захари. Напоследък кефирът се възражда и става много популярен, поради нови изследвания и открития, свързани с ползата от тази напитка и пробиотиците, които тя съдържа.

Кефирът съдържа много пробиотици или т.н добри бактерии, които са от изкючителна важност за храносмилателния тракт, като например: Lactobacillus Caucasus, Leuconostoc, Streptococcus, Acetobacterи няколко благотворни дрожди като Saccharomyces и Torula kefir.

Хранителнителна стойност за 100гр:

Енергийност 321 кДж / 77 ккал
Мазнини 4,4 грама
от които наситени 2.1 грама
Въглехидрати 5,8 грама
Захари 5,8 грама
Протеини 3.5грама
Сол 0,1 грама

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.