Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БК АМАРАНТ 300Г бр.

БК АМАРАНТ 300Г

Продуктов код: 019605

Амарантът е красиво тревисто растение с красиви червени цветове. Това растение е наследство от ацтеките, маите и инките. Още по онова време зърнената култура е била разпространена и се е консумирала под формата на каша или напитка. Днес тази култура е широко разпространена в Северна и Южна Америка, Азия и Африка.
Семената на амаранта могат да се консумират в суров вид, след като покълнат или след като се свари.
Амарантът е с високо съдържание на лизин и протеини. Не съдържа глутен, което го прави подходящ за хора, страдащи от глутенова ентеропатия, хранителна алергия, стомашно-чревни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, онкологични проблеми, за работещи при тежки условия и за всички привърженици на здравословния начин на живот.
Съдържа фолиева киселина. Това го прави много подходящ продукт за консумация от жени, целящи забременяване.
Амарантът е с високо съдържание на лесно смилаем белтък, магнезий, фосфор, желязо, хранителни влакнини. Източник е на витамин В3, мед, цинк, калций, калий и със съвсем ниско съдържание на натрий.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.