Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БК ПШЕНИЧЕНИ ЯДКИ 250Г бр.

БК ПШЕНИЧЕНИ ЯДКИ 250Г

Продуктов код: 019626

Пшеницата е важен източник на витамин Е и витамини от група В, които помагат за защита на кръвоносните съдове, неутрализирането на отрови в организма и спомага работата на половите жлези и жлезите с вътрешна секреция. В зародиша на пшеницата се съдържат малки количества белтъчини и мазнини.
Покълнало, житото е богато на готови за усвояване витамини, ценни белтъчини, естествени ензими, но също е и храна, която комбинирана с пресни зеленчуци и плодове оказва благоприятно влияние върху обмяната на вешествата,
Пшеничните ядки минават през строг метод на пакетиране, който превръща захаридите в по-опростена форма и прави ядките по-лесно усвоими от храносмилателната система.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.