Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БК СЛАДКО 280Г ЧЕРНИ БОРОВИНКИ бр.

БК СЛАДКО 280Г ЧЕРНИ БОРОВИНКИ

Продуктов код: 019705

Сладкото от черни боровинки е приготвено от 60% пресен плод и 40% фруктоза, произвеждасе веднъж в годината след обиране на пресните черни боровинки плод в края на август месец.Плодовете от черните боровинки са най-добрия антиоксидант.Съдържанието на антиоксиданти намалява стреса и спомага за поддържане функциите на клетките във физиологични параметри.Намалява риска от развитие на невродегенеративни заболявания, болест на Алцхаймер, забавя процесите свързани със стареенето на мозъка. Подобрява паметта, координацията и баланса на процесите в нервната система.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.