Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БЛЕК РАМ УИСКИ 1Л бр.

БЛЕК РАМ УИСКИ 1Л

Продуктов код: 016803
18,59 лв. за бр.

5 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Black Ram Whisky е напитка, която се отличава със силен характер и благороден вкус. В него се влага бленд от над 30 вида оригинални вносни дестилати (26 от които са малцово уиски), които отлежават минимум 3 години в дъбови бъчви с вместимост не по-повече от 700 л. След това се прилага т.нар. „изкуство на купажора”, от което като краен продукт на дълга и прецизна обработка и контрол се получава блендът на BLACK RAM Whisky.
BLACK RAM Whisky съчетава силата на златния ечемик с мекотата на бистрата планинска вода. То се консумира чисто, с две бучки лед, за достигане на пълна наслада и развиване на пълния потенциал на аромата.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.