Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БОТЕГА ПЕНЛИВО ВИНО 0.75Л МИЛЕЗИМАТО СПУМАНТЕ БРУТ бр.

БОТЕГА ПЕНЛИВО ВИНО 0.75Л МИЛЕЗИМАТО СПУМАНТЕ БРУТ

Продуктов код: 040926

Bottega Brut е пенливо вино, произведено от сорт грозде Просеко, отгледано в най-добрите хълмове на областта Конелиано. Внимателно пресовано и ферментирало при ниска температура с вторична ферментация в затворени контейнери. Името на виното "Vintage Vino dei Poeti " (виното на поетите), произхожда от "фестивала на поетите", който се провежда веднъж годишно в хълмовете, където расте гроздето Просеко. Златистият етикет изобразява пяната бликаща от бутилката.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.