Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БОЯ ЗА ЯЙЦА БРИЛЯНТНА 6 ЦВЯТА бр.

БОЯ ЗА ЯЙЦА БРИЛЯНТНА 6 ЦВЯТА

Продуктов код: 023523

Необходими материали
чаша с топла вода
чаша за боядисаното яйце
ножица
лъжица
С ножица разделете флаконите и ги поставете в чаша с топла вода, докато боята се втечни.
Разклатете втечнените флакони добре и отрежете върховете им диагонално.
Извадете от водата свареното топло яйце и го подсушете. Поставете ръкавиците. Брилянтни яйца се постигат, като капнете на ръкавицата 4-5 капки от цвета и овалвате яйцето докато поеме по-голямата част от боята, след което повторно слагате около 6 капки от същия цвят и повтаряте овалването докато яйцето поеме цялата боя от ръкавицата.
Поставете боядисаното яйце върху отвора на чашата до пълното му изсъхване.

ВАЖНО
Поддържайте боите в течно състояние и яйцата топли. Измивайте и подсушавайте ръкавиците след всяка смяна на цвета.
ПРЕПОРЪКА
За постигане на многоцветен ефект (комбинация от два или повече цвята), всеки следващ цвят нанасяйте, след като яйцето е изсъхнало от предходния цвят.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.