Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
БРАМИТО ДЕЛ ЧЕРВО БЯЛО ВИНО ШАРДОНЕ 0.750Л бр.

БРАМИТО ДЕЛ ЧЕРВО БЯЛО ВИНО ШАРДОНЕ 0.750Л

Продуктов код: 018793

Естейта е придобит от семейство Антинори през 1940; той е разположен на приблизително 18 км от град Орвието и е чудесен пример за средновековна военна архитектура. Микро климатът е по-скоро свеж, идеален за продукцията на бели вина обичащия хладния климат и Пино Ноар. Първото Шардоне Кастело дела Сала е произведено през 1994. Часто от виното е оставено да отлежава в дъб за период от пет месеца, а останалата част веднага след ферментацията е поставена в резервоари от неръждаема стомана, където отлежава на деликатната си утайка, докато дойде време да се направи бленда и да се бутилира виното.

Дегустационни характеристики:
Брилянтен жълт цвят със зелени оттенъци, виното показва свеж и комплексен букет с маслени нотки обвити във ванилия. Виното е с добра структура, елегантно и минерално, изразява балансирана киселинност сливаща се чудесно с деликатните усещания за дъб.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.