Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЦАРСКА ВОДКА ЗЛАТНА 0.700Л бр.

ЦАРСКА ВОДКА ЗЛАТНА 0.700Л

Продуктов код: 017124

Царская Золатая е продукт на уникална формула от времето на Петър Велики. Тя се приготвя от първокласен дестилат от твърда пшеница, подбрано от райони значително отдалечени от промишлените центрове на Русия и жива вода от езерото Ладога. Езерото е с ледников произход, а водата му е лека и с уникални вкусови характеристики. Независимо от това, тя допълнително се подлага на множествена филтрация и обогатяване с подбрани микроелементи. След колонната дестилация Царская Оригинальная се подлага на 12 етапна филтрация през многостепенна филтърна система, която включва колони с въглени от бреза и кварцов пясък. Последната филтрация е през филтър прошит с нишки от 24 карата злато. Златото не само прочиства водката, но и я обогатява с златни йони, които имат положително въздействие върху човешкия организъм.

Царская Золатая се бутилира в уникална бутилка, изработена от скъпо матирано стъкло, украсено със злато и релефно изображение на Петър I и държавни хералдически символи. Бутилките са изработени от специално аптекарско стъкло, което гарантира девствен вкус на водката през целия период на съхранение.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.