Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЦИФ ПРЕПАРАТ СПРЕЙ 750МЛ ПАУЪР ЗА БАНЯ бр.

ЦИФ ПРЕПАРАТ СПРЕЙ 750МЛ ПАУЪР ЗА БАНЯ

Продуктов код: 11632

Циф спрей е почистващ препарат, предназначен да осигури отличното почистване на повърхностите в банята премахвайки и най-упоритите замърсявания. Препаратът притежава анти-бактериално действие, което осигурява дълготрайна защита.

Начин на употреба:
За да постигнете 100%. отстраняване на петната от сапун и варовика и блясък без оставащи ивици, напръскайте върху повърхността, оставете за няколко секунди, почистете и изплакнете. За още по-блестящи резултати избършете със суха кърпа. При упорити мръсотия оставете за няколко минути, преди да избършете.

Състав:

5% Нейонни сърфактанти
Парфюм
Лимонен

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.