Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
ЦУГЕР ФРИШКЕЙС БИО ИЗВАРА ОБЕЗМАСЛ. БЕЗ ЛАКТОЗА 200Г бр.

ЦУГЕР ФРИШКЕЙС БИО ИЗВАРА ОБЕЗМАСЛ. БЕЗ ЛАКТОЗА 200Г

Продуктов код: 024291
icon
icon
icon
3,68 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

С мек вкус и фина консистенция. С ниско съдържание на мазнини. Идеален компонент за един здравословен и балансиран хранителен режим.

Разнообразните органични продукти на Zuger са изработени от най-доброто биологично мляко от местните региони на Швейцария. Всички продукти носят етикета Bio Suisse, което означава, че отговарят на строги изисквания и насоки, определени от Bio Suisse, федерацията на швейцарските биопроизводители. В хармония с природата, органичните продукти на Zuger са произведени чрез използване на неутрални на въглероден диоксид процеси. Всички тези процеси са възможно най-екологични, както също така е избягвано и ненужното опаковане.

СЪСТАВКИ: пастьоризирано обезмаслено МЛЯКО* 99.8%, лактаза , микробиално сирище, млечнокисели култури.
*от контролирано био производство

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.