Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
ДАВЕРТ БОБ БИО ЧЕРВЕН КИДНИ 500Г бр.

ДАВЕРТ БОБ БИО ЧЕРВЕН КИДНИ 500Г

Продуктов код: 4291
icon
8,72 лв. за бр.

4 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Родината на боба е Южна Америка, но може да се види практически навсякъде. Култивиран е още преди да влезете, а в Европа е пренесен с една от експедициите на Христофор Колумб. Заради високия добив от едно растение и лесното му гледане се разпространява до края на 16 век в цяла Европа и европейските колонии в Африка.

Бобените зърна имат най-разнообразна форма и цвят. Те биват бъбрековидни или кръгли; оцветени са в бяло, жълто, зеленикаво, черно, пъстро, червено.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.