Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ДЕЛАС ВИОНЕ БЯЛО ВИНО ПЕЙ ДОК 0.750Л бр.

ДЕЛАС ВИОНЕ БЯЛО ВИНО ПЕЙ ДОК 0.750Л

Продуктов код: 023441

Сорт: Вионие

Лозя: Делас Вионие идва от грозде, отглеждано по склоновете на Pont du Gard.

Почви: Варовиково-глинести почви.

Винификация: По-голямата част гроздоберът се провежда през нощта. След ронкането, гроздето се трансферира към иноксовите съдове за нискотемпературна мацерация и екстракция с ципите. С цел запазване на свежестта на вината, както и за да им се предаде баланс и деликатност, малолактична ферментация не се прилага. Виното стои в неръждаеми иноксови съдове до бутилиране, след леко филтриране.

Описание: Интензивен, ярък цвят, със златни оттенъци. На нос специфичните аромати на сорта на преден план са кайсии, праскови, екзотични плодове и консервирани цитрусови плодове. Вкусът е едновременно гладък и свеж, завършващ с нотки на сушени плодове.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.