Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
ДИВ ЛУК ПОДПРАВКА 1БР бр.

ДИВ ЛУК ПОДПРАВКА 1БР

Продуктов код: 20955
1,88 лв. за бр.

5 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Дивият лук с неговите фини зелени пера е най-малкият вид ядлив лук.Този ароматен лук с ненатрапчив вкус образува гъсти туфи от тънки листа и цветоносни стъбла с нежни красиви лилави съцветия. Дивият лук се развива и расте непрекъснато чак до късна есен.За разлика от станалите културни форми лук, не образува характерната луковица, като негов акцент са нежните зелени и тънки листа. У нас може да се срещне диворастящ, предимно по високите части на нашите планини.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.