Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ДОМЕЙН ДЬО ТАРИКЕ ШАРДОНЕ 0.75Л бр.

ДОМЕЙН ДЬО ТАРИКЕ ШАРДОНЕ 0.75Л

Продуктов код: 041491

Шардоне Tariquet предлага деликатност, здравина и добра структура, след като ферментира и отлежава във финозърнести френски дъбови бъчви. Неговият фин букет разкрива флорални нотки, прясно масло и нотки на ванилия. Свежи и интензивни при влизане, богатите вкусове след това отстъпват място на приятни препечени нотки. Нюанси на ванилов дъб подчертават добре закръгленото небце и ароматната интензивност на Шардоне.

Съдържание на алкохол 12,5%
аромат Нежният му букет разкрива флорални нотки, прясно масло и нотки на ванилия.
Небцето Свежо и интензивно при влизане, богати вкусове след това отстъпват място на приятни препечени нотки. Нюанси на ванилов дъб подчертават добре закръгленото небце и ароматната интензивност на Шардоне.
Небце Свежо и изискано с атрактивен интензитет.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.