Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ДОМЕСТОС АРОМАТИЗАТОР WC ПАУЪР 5 ЛАЙМ БЛОКЧЕ 55Г бр.

ДОМЕСТОС АРОМАТИЗАТОР WC ПАУЪР 5 ЛАЙМ БЛОКЧЕ 55Г

Продуктов код: 11558
4,79 лв. за бр.

3 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Придайте допълнителен заряд на всяко пускане на водата на тоалетната с новия дизайн на Domestos Power 5: 1. Обилна пяна; 2. Предотвратява натрупването на варовик; 3. Дълготраен аромат; 4. Блясък; 5. Премахване на замърсяването. За максимален ефект поставете продукта там, където потока на водата е най-силен.
WC Domestos Power 5 ефективно предпазва от варовик, защитава вашата тоалетна от микроби като я оставя лъскава и хигиенично чиста за дълго време. С приятен, силен и дълготраен аромат след всяко изплакване на водата.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.