Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Дон Хулио Текила Анехо 700мл бр.

Дон Хулио Текила Анехо 700мл

Продуктов код: 043462
99,99 лв. за бр.

1 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Don Julio Añejo 70cl 38 об. Това е текила, направена във високопланинските райони на Джалиско, дестилирана е от Агаве Азул, на възраст между 7 и 10 години. Веднъж дестилиран, той е отлежал в бъчви от американски бял дъб за осемнадесет месеца. Дон Хулио Аньохо се откроява със своето богатство и отличителен баланс между нотките на агаве, дърво и ванилия.
Don Julio е марка текила, произведена в Мексико, по-конкретно тя е осма в САЩ и единадесета в Мексико по обем, намира се в квартал Чичимеко, в Джалиско и е първата марка луксозна текила. Преди пристигането на Дон Хулио текила не можеше да надвиши трийсет долара и се считаше за напитка на земеделски производител.
Текила е произведена от Agave Azul Weber, добита в планинските райони на Джалиско, където климатът и почвата благоприятстват развитието на растението. Събрани от Jimadores, ананасите от агаве се нарязват на ръка в стаите, за да се готвят три дни в традиционните зидани фурни. За пълнене на бутилка текила са необходими повече от три килограма и половина.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.