Доставки: 9 - 21ч. Цена: 5 лв. и безплатна над 50 лв. за гр. Бургас. Доставка 10 лв. и минимална поръчка 100 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Свети Влас, Градина, Каваци, Поморие и Несебър.

Категории
Close
ДР БЕКМАН КЪРПИЧКИ УЛАВЯЩИ ОЦВ/ЗАМРЪС 20БР бр.

ДР БЕКМАН КЪРПИЧКИ УЛАВЯЩИ ОЦВ/ЗАМРЪС 20БР

Продуктов код: 024204
8,69 лв. за бр.

7 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Практичните цветоулавящи кърпички на Д-р Бекман имат много предимства:
Защита от обезцветяване: Те бързо абсорбират изпусналата боя от дрехите и незабавно я възвръщат. По този начин всички дрехи се предпазват от обецветяване, дори и белите тъкани.
Защита на цветовете: Те предотвратяват посивяването на тъканите, като резултат от наслояването на изпусналите багрила върху тъканите – цветовете остават ярки за дълго време.
Цветно пране: Цветни, тъмни и бели дрехи могат да се перат заедно. Това означава по-малко сортиране и по-малко пускане на перланята, което спестява време, енергия и вода.
Новите цветоулавящи микрофибърни кърпички на Д-р Бекман действат по-бързо и по-ефективно от всякога. Особено фините влакна на микрофибъра осигуряват по-голяма действаща повърхност, която абсорбира повече цветни и мръсни частици и затова защитава по-добре от оцветяване на прането.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.