Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР ПЪЛНИТЕЛ FRESHMATIC ЛИЛИЯ 250МЛ бр.

ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР ПЪЛНИТЕЛ FRESHMATIC ЛИЛИЯ 250МЛ

Продуктов код: 11774

Air Wick е марка със 75-годишна история, позната в над 60 страни с широката си гама от домашни ароматни разтвори, ароматизирани масла, спрейове фрешматик, ароматизирани свещи, електрически ароматизатори за стая, тоалетни спрейове, стикове и други преносими ароматизатори за въздух.

С продуктите за домашен аромат на Air Wick, можете да сте сигурни, че вашият дом винаги е свеж, привлекателен и отразява личността ви. Домашните аромати са също толкова разнообразни, вариращи от флорални, плодови и деликатни аромати на лавандула, цитрусови плодове и др.

Състав: Butyl Phenyl Methyl Propional, Hexyl Cinnamyl Aldehyde, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.