Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР РАТАНОВИ ПРЪЧИЦИ ФРЕЗИЯ И ЖАСМИН 25МЛ бр.

ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР РАТАНОВИ ПРЪЧИЦИ ФРЕЗИЯ И ЖАСМИН 25МЛ

Продуктов код: 11808

Ратанови пръчици Фрезия и Жасмин. Автоматично разпръсква аромат като поддържа постоянно ниво на свежест навсякъде във Вашия дом.

Начин на употреба: 1.Развийте и махнете капачката 2. Носейки ръкавици използвайте пръстите си, за да избутате запечатващия диск от върха на капачката. 3. Завийте отново капачката на бутилката 4. Посавете ратановите пръчици в бутилката, като се уверите, че сте ги разпръснали. Пръчиците играят ролята на фитил, който изтегля аромата ги го освобождава бавно във въздуха 5. Уверете се, че продуктът е поставен върху стабилна повърхност, за да предотвратите случайно разливане.

H222 Изключително запалим аерозол.H229 Контейнер под налягане-Възможно е да се пръсне при нагряване.P102Да се съхранява извън обсега на деца.P101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта.P210+P251 Да се пази от топлина /искри/открит пламък/нагорещени повърхности-Тютюнопушенето забранено. Съд под налягане: да не се пробива и изгаря дори след употреба.P211 Дане се пръска към открит пламък или друг източник на запалване.P410+P412 да се пази от пряка слънчева светлина.Да не се излага на темпаратури, по-високи от 50 градуса Целзий/122 градуса Фаренхайт.P305+P351+P338 При контакт с очите:Промивайте с вода в продължение на няколко минути, свалете контактните лещи ако има такива и доколкото това е възможно. Лица чувствителни към ароматни вещества трябва да използват този продукт с повишено внимание.Ароматизаторите не заместват принципите на добрата хигиена.Информация за безопасност: Хора, страдащи от чувствителност към парфюми, трябва да бъдат внимателни при използването на този продукт. Ароматизаторите не заместват добрите хигиенни навици. Това устройство не се препоръчва да се използва от деца или неустойчиви хора без наблюдение.Информация за безопасност: Хора, страдащи от чувствителност към парфюми, трябва да бъдат внимателни при използването на този продукт. Ароматизаторите не заместват добрите хигиенни навици. Това устройство не се препоръчва да се използва от деца или неустойчиви хора без наблюдение.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.