Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР STICK UP ЦИТРУС 2X30Г бр.

ЕЪР УИК АРОМАТИЗАТОР STICK UP ЦИТРУС 2X30Г

Продуктов код: 11806

Air Wick Stick-Up Citrus е предназначен за деликатно разпространяване на аромати в различни помещения. Ароматизаторите от Air Wick са вдъхновени от естествените ухания, извлечени от плодове, цветя и растения, с тях ще освежите и добавите аромат в пространството около вас и ще създадете настроение и уют. Air Wick Stick-Up е подходящ за малки пространства може да бъде поставен на рафт, в банята, килера, гардероб, шкаф за обувки или където има нужда, той освобождава аромата до четири седмици, бързо неутрализира лошите миризми и съживява въздуха около вас. Насладете се на коктейл от ароматни цитрусови плодове, които ще създадат неповторима атмосфера и свежест в заобикалящото ви пространство.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.