Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЕЛЕНКО СУДЖУК 170Г бр.

ЕЛЕНКО СУДЖУК 170Г

Продуктов код: 2776

Деликатесите от дивечово месо са с неповторим вкус и високо съдържание на много ценни и полезни за човешкия организъм вещества. Месото от дивеч е богато на белтъчини и е с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на L-карнитин. Характерно за дивечовото месо е високата концентрация на минерални соли, желязо, фосфор, калий и витамини /В1, В2, В12/, които му придават голяма хранителна стойност. Всичко това прави продуктите подходящ за консумация и всички консуматори привърженици на здравословен и активен начин на живот.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.