Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ФЕЛСИНА ЧЕРВЕНО ВИНО КИАНТИ КОЛИ СЕНЕЗИ 2014 0.750Л бр.

ФЕЛСИНА ЧЕРВЕНО ВИНО КИАНТИ КОЛИ СЕНЕЗИ 2014 0.750Л

Продуктов код: 023435
27,89 лв. за бр.

4 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Сорт: 100% Санджовезе

Лозя: Възрастта на лозите е от 6 до 15 години. Генетичният материал от масалната селекция от по-старите лозя се използва в новите насаждения.

Винификация: Ферментацията се провежда при 28-30 ° С. Мацерацията продължава от 12 до 15 дни в стоманени резервоари с изпомпвания и обливания при контролирана температура. През февруари-март виното се прехвърля в средни и големи размери славянски бъчви, тип Botti. Съзрява от 8 до 12 месеца, последвано от най-малко 3 месеца отлежаване в бутилката.

Описание: Рубинено-червен цвят, с фина тоналност и интензитет. Плодов букет на нос.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.