Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ФИДЖИ ИЗВОРНА ВОДА 0.500Л бр.

ФИДЖИ ИЗВОРНА ВОДА 0.500Л

Продуктов код: 021218

Водата Fiji е различна поради нейния изключителен произход – защитен артезиански резервоар, намерен дълбоко под земята на отдалечените острови Фиджи. Уникалния минерален профил допринася за марковия мек и пивък вкус на водата FIJI.

Сто процента от водата FIJIе от един източник на девствените тропически острови Фиджи, архипелаг от повече от 300 острова, приютени в Южния Пасифик на повече от 3000 км. от най-близката индустриализирана страна. Бутилирана при източника в отдалечената долина Yagara,на островViti Levu без да е докосвана от човек преди да отворите капачката.

ПОДОБРЕНА ОТ ПРИРОДАТА! НЕДОКОСВАНА ОТ ЧОВЕК! ДУШАТА НА ВОДАТА!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.