Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ГАРНИЕ ДЕО 150МЛ MINERAL ACTION CONTROL CLINICALLY 96H бр.

ГАРНИЕ ДЕО 150МЛ MINERAL ACTION CONTROL CLINICALLY 96H

Продуктов код: 037545

"Action Control + АНТИПЕРСПИРАНТ. Нашият първи антиперспирант, който ви предлага суха на допир кожа в продължение на 96 часа*. Формулата с повече антиперспирантни агенти**** и обогатена с полифеноли от чай. Нежен към кожата. Без видими следи по кожата и дрехите. Без алкохол***. Дерматологично тестван.
УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте подмишниците от 15 см разстояние. Ако блокира, изплакнете пулверизатора с топла вода.
*Клиничен тест **Вследствие на бръснене ***Етилов алкохол ****В сравнение с други продукти на Garnier
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАПАЛИМ АЕРОЗОЛ. Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Да не се пробива и изгаря дори след употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50°C. Да се съхранява извън обсега на деца. Не пръскайте срещу очите или раздразнена кожа и избягвайте умишлено вдишване. Не използвайте за нищо друго, освен за това, за което е предназначен продуктът. Не използвайте в непроветриво място. "

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.