Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ГАРУС РОЗЕ ШАТО ДЕСКЛАН 2016 0.750Л бр.

ГАРУС РОЗЕ ШАТО ДЕСКЛАН 2016 0.750Л

Продуктов код: 024487

Едва ли има по-точно описание, от това, което прави винения критик Джеймс Съклинг, когато пише за Гарус: “Най-великото Розé, създавано до сега!” или неговата знаменита колежка Джансис Робинсън: “Най-доброто Розé в света!” и още “Гарус вдигна нивото на розовите вина завинаги!”, “Розé превърнало се в култ!”
Грозде от стари лозя и от най-добрите парцели на масив с над 80 годишни Гренаш и Рол. Името идва от неговия стар римски топоним “Garrus” – “Мечката”. Строга селекция на най-добрите и узрели зърна, вино от 90% самоток, никаква мацерация и не на последно място, човекът зад виното – един от най-добрите технолози в света, Патрик Леон. Заради “бургундските” заемки критиците казват още:”Ако Розé от Прованс и Бяло Бургундско Гран Крю правят любов, тяхното дете ще се казва “Гарус”. Вино Икона за розовите вина, Розé от друго измерение!
Много леко оранжево/розово, със сребърни отблясъци. Опияняващи аромати на люляк и рози, лека ванилия, манго и цитрус. Дълбочина и мощ, приятни опушени нотки подкрепени от лек свеж цитрус, галеща щедра текстура. Фините танини и лека горчивина накрая добавят допълнителен чар и загатват за потенциала на отлежаване.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.