Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Гранд бандит тапа за бутилка вихрогон жълто злато гланц бр.

Гранд бандит тапа за бутилка вихрогон жълто злато гланц

Продуктов код: 052988
167,00 лв. за бр.

1 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Тапа за временно запушване на стъклени бутилки. Запушалката ,, Вихрогон,, е съвместима с почти всички видове бутилки. Тапата е произведена от материали изцяло съобразени с изискването на действащото национално и европейско законодателство . Продуктът е отлят от специален месинг, който е одобрен за контакт с храни и напитки и има сертификат. Върху месинга има покритие от до 15 микрона сребро ( което е благороден метал и влиза в списъка на разрешените метали за контакт с храни и напитки), и върху среброто има покритие от 24 К злато от 0,2 до 0,5 микрона ( което е благороден метал и влиза в списъка на разрешените метали за контакт с храни и напитки). Продуктът е изцяло ръчна изработка, и поради тази причина всяка една запушалка е различна със своя си индивидуализъм. Една с една еднаква няма, всички са сходни и си приличат, но всяка една с минимални разлики се различава от другите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.