Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПОЧИСТВАЩ СТЪКЛОКЕРАМИКА/ИНОКС 250МЛ бр.
-12%

ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПОЧИСТВАЩ СТЪКЛОКЕРАМИКА/ИНОКС 250МЛ

Продуктов код: 10826
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПОЧИСТВАЩ СТЪКЛОКЕРАМИКА/ИНОКС 250МЛ
6,79 лв.
5,99 лв. за бр.

Препаратът за почистване на стъклокерамика и инокс почиства внимателно и основно стъклокерамични повърхности и съдове от стъкло(форми за печене, пържене и др.). Почиства от замърсяване, потъмняване, хранителни остатъци и варовик, неръждаеми предмети, както и предмети от хром, месинг, мед, емайл.

Начин на употреба:
Разклатете препарата, ако е необходимо отстранете грубия загар от стъклокерамичната повърхност със стъргалка за такава повърхност. Поставете малко от препарата върху влажна кърпа и разтъркайте. Избършете с влажна кърпа, след което подсушете с чиста кърпа. За чистота и превъзходен гланц.

.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.