Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ХЪНИ РИВЪР КРЕМ МЕД 230Г НАТУРАЛЕН бр.

ХЪНИ РИВЪР КРЕМ МЕД 230Г НАТУРАЛЕН

Продуктов код: 032166
icon

Крем мед – натурален
Крем мед „Honey River” има нежна консистенция, която прилича на краве масло или на мек шоколад. С течение на времето, той не променя своята структтура, не се разтича, леко се намазва на хляб или на печиво и буквално се топи в устата!
Крем мед се произвежда от натурален мед от ливадни цветя по канадска технология, по метода на управляемата кристализация.Ние подобрихме този процес и това направи крем мед „Honey River” по-лек и нежен. В процеса на производство, крем мед не се подлага на нагряване, не се добавят стабилизатори или консерванти и така крем мед напълно запазва всички полезни свойства на натуралния мед.
Състав: пчелен мед. Хранителна информация (за 100 г): Енергийна стойность 304 kcal/1272 kJ, Мазини 0 г, Въглехидрати 82,4 г, Белтъчини 0,3 г.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.