Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ХЪНИ РИВЪР МЕД 240Г С ЛАВАНДУЛА бр.

ХЪНИ РИВЪР МЕД 240Г С ЛАВАНДУЛА

Продуктов код: 032171

Медът „Honey River” с лавандула, е комбинация от натурален мед от ливадни цветя, с добавена лавандула. Медът с лавандула е произведен по метода на студената закваска на лавандулата в прясно изваден мед. Лавандулата е отгледана в нашите градини „Hazelnut Breeze”, разположени в защитената зона на нос Калиакра, на Черноморското крайбрежие (Натура 2000, Natura 2000).

Състав: пчелен мед, лавандула. Хранителна информация (за 100 г): Енергийна стойность 304 kcal/1272 kJ, Мазини 0 г, Въглехидрати 82,4 г, Белтъчини 0,3 г.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.