Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ХЪНИ РИВЪР МЕД 900Г ЛИВАДЕН бр.

ХЪНИ РИВЪР МЕД 900Г ЛИВАДЕН

Продуктов код: 032170
icon

Медът притежава мек вкус, нежен аромат, наситен тъмно-жълт цвят и ситна кристализация.

Медът като антибиотик: медиците са идентифицирали тайната съставка в меда, която убива бактериите.
Човечеството отдавна използва меда като лекарство срещу болести. Още в древността са лекували рани и изгаряния,простуда, използвали са го като консервант. Хората са знаели, как да използват природните лекарства, но не са знаели, защо действат по този начин. Съвсем наскоро, група учени от Академичния медицински център в Амстердам, извлече неизвестен дотогава компонент, който влиза в състава на меда и така го превръща в уникален природен антибактериален препарат.
В резултат на изследванията, учените стигнали до извода, че пчелите произвеждат и добавят в меда особен белтък, наречен Дефецин – 1, който притежава свойствата на антибиотик. Този уникален белтък се бори дори с бактерии, устойчиви към антибиотици. Излишно е да казваме, че само натуралният мед, който не е подлаган на термична обработка и на продължително въздействието на пряка слънчева светлина, притежава лечебни свойства.

Състав на меда: глухарче и магарешки бодил (35%), билки (13%), мащерка, мента и лавандула (9%), акация (8,7%), слънчоглед и липа (по 5%). Диастазно число на Готе – 20, 91, водно съдържание – 16,9%.

Хранителна информация (за 100 г): Енергийна стойность 304 kcal/1272 kJ, Мазини 0 г, Въглехидрати 82,4 г, Белтъчини 0,3 г. Расфасовка по 900 г., 240 г.,

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.