Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
ХАРМОНИКА КИСЕЛО МЛЯКО БИО 2% 400 ГР бр.

ХАРМОНИКА КИСЕЛО МЛЯКО БИО 2% 400 ГР

Продуктов код: 019412
2,29 лв. за бр.

39 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Киселото мляко Harmonica е с автентичният вкус – онзи приятен аромат и фина жилка на киселост, познати ни отпреди години. Причината за добрия вкус е, че за него се използва само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Прави се като се следват стриктно стъпките на традиционната българска технология за кисело мляко.

Млякото се доставя от двете сертифицирани кравеферми в Троянския Балкан – на семейство Данчеви и на семейство Чернокожеви. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери.

Млякото се дои във фермите с доилни инсталации, със специална цистерна пътува до мандрата на Мегал 2001 в Мало Бучино. Там екип от технолози, микробиолози и мандраджии го превръща в кисело мляко.

Процесите на добив и преработка са сертифицирани според европейските стандарти за био производство, а сертифициращият орган осъществява постоянен контрол.

Грижата за природата е водеща в производствения процес, използва се съвременна пречиствателна станция за отпадъка.

Хранителна стойност за 100g:
Енергийност - 62kcal/259kJ
Мазнини - 3.6g
- от които наситени мастни киселини - 2.3g
Въглехидрати (лактоза) - 4.2g
Белтъчини - 3.2g
Сол (натрий) - 0.04g

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.