Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
ХОЛЕ БЕБЕШКА ЛЪЖИЦА 100% РЕЦЕКЛИРУЕМА 1БР бр.

ХОЛЕ БЕБЕШКА ЛЪЖИЦА 100% РЕЦЕКЛИРУЕМА 1БР

Продуктов код: 023200
icon

Продуктът на Holle представлява бебешка лъжица за хранене за деца над 4 месечна възраст. Лъжичката е с адаптирана към устата на малкото дете форма и с гладки ръбове, осигуряващи оптимална безопасност по време на хранене. Подходящата форма и различните цветове съдействат за първоначалното приучаване на бебето да използва лъжица при храненето. Бебешката лъжичка е произведена от висококачествен 100 % възобновяем органичен материал на основата на глюкоза. Не съдържа ГМО и вредни вещества като бисфенол А и пластмаса. Тя е сертифицирана за употреба с хранителни продукти и се предлага в комплект от 3 броя, в различни трайни цветове и без мирис. В съответствие със стандартите EN 14372 и DIN EN 71-3. Лъжицата е напълно рециклируема.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.