Доставки: 9 - 21ч. Цена: 5 лв. и безплатна над 50 лв. за гр. Бургас. Доставка 10 лв. и минимална поръчка 100 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Свети Влас, Градина, Каваци, Поморие и Несебър.

Категории
Close
ХОЛЕ БИО КАША ОРИЗОВА 250Г бр.

ХОЛЕ БИО КАША ОРИЗОВА 250Г

Продуктов код: 023206
icon

4 месеца +

Подходящ за започване на отбиване като част от смесена диета, най-рано от 4 месеца.

Приготвяне: Многократна употреба - като млечна каша, каша без млечни продукти или с адаптирано мляко. Препоръчваме: Пригответе адаптирано мляко и добавете любимата си пълнозърнеста каша Holle.

Производство: Пълнозърнестите храни, използвани в Holle Porridges, са в лесно смилаема форма, която е особено подходяща за бебета. Добротата на зърното е леко отключена с топлина и влага, готови за нарастващото тяло на вашето бебе. Използването на пълнозърнестия продукт означава, че можем да запазим най-много хранителни вещества.

Моля, обърнете внимание: Започнете да храните каши от около 4-6 месеца според етапа на развитие на вашето бебе и индивидуалните нужди. Не давайте на бебета под 4 месеца като заместител на кърмата. Препоръчваме да започнете с еднозърнеста каша. Оризова или просо каша е добре да започнете след 4-6 месеца, преди да въведете останалите каши Holle. Holle предлага 4 безглутенови каши: органична оризова каша, био каша от просо, био каша от 3 зърна и био каша от просо ябълка-круша. Допълнителни продукти без пшеница са: Органична каша от спелта и Био валцувана овесена каша. Органичната каша от грис и био каша от мюсли за бебета съдържат пшеница. Следвайте инструкциите за подготовка на опаковката.
- Винаги приготвяйте прясна храна. Не използвайте остатъци.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.