Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
КАРНОБАТ РАКИЯ ОТЛЕЖАЛА СПЕЦ.СЕЛЕКЦИЯ 0.700Л бр.

КАРНОБАТ РАКИЯ ОТЛЕЖАЛА СПЕЦ.СЕЛЕКЦИЯ 0.700Л

Продуктов код: 016838

Благословени от традицията. Такива са майсторите от Карнобат. Защото са съхранили умения, завещани от техните предци. Колкото повече отлежава, толкова по-хубава става, казват старите карнобатлии за произведената от тях ракия. Карнобатска Отлежала ракия е произведена от селектирани сортове висококачествено грозде, отгледано в района на Розовата долина. Притежава приятен златист цвят и благороден аромат, съчетан с богат вкус на ванилия и изключителен гроздов финал.

Грижлив подбор на висококачествено и добре узряло грозде, прецизна ферментация, първокласна дестилация и виртуално блендиране на различни по възраст дестилати. В това е част от магията на отлежалата ракия. Но истинската тайна за нейното производство е скрита в дългогодишната рецепта, която могат да изпълнят само онези, които почитат традициите и влагат в напитката частица от богатата си душа.

Карнобатска Отлежала ракия се съхранява над три години в дъбови бъчви от Странджанския край, опушени по специална технология. Това придава на ракията благороден характер, съчетаващ уникалния вкус на добре узряло грозде, аромата на дъб и мириса на ванилия.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.