Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Киндер Коледен Календар 3-D Къща G234 234г бр.

Киндер Коледен Календар 3-D Къща G234 234г

Продуктов код: 044352

Kinder Mix Advent календар 3-D вила. Прекрасен календар за отброяване на Коледа, който ви кара да скачате от леглото сутрин.
Къща, пълна със забавления. С Kinder Mix Advent Calendar 3D House коледният сезон се превръща в сладко удоволствие. Тази сложно проектирана малка къщичка се явява като сладък склад за подаръци или сладка коледна пекарна и предлага любовен поглед върху ежедневната работа на Дядо Коледа. Страхотен календар, който разказва истории със своите снимки. Вкусни изненади от популярния по-добър шоколад се крият зад 24-те врати, които украсяват къщата.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.