Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
КОКОЛИНО ОМЕКОТИТЕЛ 1.050Л СЕНЗИТИВ бр.

КОКОЛИНО ОМЕКОТИТЕЛ 1.050Л СЕНЗИТИВ

Продуктов код: 11643

Омекотителят Coccolino съдържа цяла гама от аромати. Чудесно усещане за парфюм и мекота във всяка капка Coccolino! Употребата на омекотител Coccolino се препоръчва при всеки цикъл на изпиране, правейки дрехите по-меки и по-лесни за гладене. Благодарение на микрокапсулите в състава, омекотителят Coccolino придава на прането дълготрайна свежест. Уникалната комбинация от плодове и цветя обгръща дрехите ви с прекрасен аромат!

Състав: 5-15%: катионни сърфактанти; <5%: парфюм, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzisothiazolinone, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Съдържа Бензизотиазолинон, Хлорометилизотиазолинон и Метилизотиазолинон

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.