Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
МЕДЖИК ГЪБА ПРЕМИУМ С КАНАЛ СОФТ ПАУЪР 3БР бр.

МЕДЖИК ГЪБА ПРЕМИУМ С КАНАЛ СОФТ ПАУЪР 3БР

Продуктов код: 9792
2,49 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Домакинска гъба с канал 3 бр. за универсална употреба в домакинството. Каналът на гъбата служи за предпазване на пръстите от контакт със замърсените повърхности. Абразивът е подходящ за почистване на чувствителни на надраскване съдове и повърхности - инокс, тефлон, керамика. Абразивът има отворена структура, която позволява почистването му от хранителни отпадъци под течаща вода, в резултат на което в домакинската гъба не се развиват неприятни миризми. За многократна употреба.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.