Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Мелигел Гел Меден Енергиен Матча Био 32г бр.

Мелигел Гел Меден Енергиен Матча Био 32г

Продуктов код: 056232
icon

Вкус и допълнителни съставки

Матча е форма на зелен чай на прах (Camellia Sinensis), но се отглежда по различен начин и има уникален хранителен профил. Той има по-голямо количество кофеин и антиоксиданти, които обикновено се намират в зеления чай. Всъщност той има до 137 пъти по-голям брой катехини от тези в други видове зелен чай. Те могат да намалят увреждането на клетките и да предотвратят редица заболявания. Матчата спомага за подобряването на вниманието, паметта и времето за реакция, а чрез своето съединение L-теанин подобрява няколко аспекта на мозъчната функция. В допълнение намалява рисковите фактори за сърцето, като в същото време повишава метаболизма и изгарянето на мазнини.

Вкусът на лимон идва от лимоновото масло на Citrus Medica, което дава чудесен тласък на имунната система. То стимулира белите кръвни клетки, а също така подобрява кръвообращението в цялото тяло. Ползите за здравето на лимоновото масло включват способността му да лекува и управлява инфекции, астма, затлъстяване, стомашни проблеми и умора. Всички тези ползи от лимоновото масло могат да бъдат приписани на неговите стимулиращи, повдигащи или почистващи, ветрогонни, антиинфекциозни и детоксикиращи свойства.

Приемайте по време и след заниманията.

Препоръчителната доза е до 6 пакетчета на ден (6x32 g).

Без глутен, лактоза, яйца, соя и ядки.

Голяма част от съдържанието на продукта е мед, при който кристализацията е естествен процес, но това по никакъв начин не влошава качеството му. Ако съдържанието на пакетчето се е втвърдило, просто го задръжте за известни време между дланите си.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.