Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
МЕЛИО ОБЕЗМАСЛИТЕЛ 750МЛ бр.

МЕЛИО ОБЕЗМАСЛИТЕЛ 750МЛ

Продуктов код: 023400

Обезмаслител Meglio е универсален продукт за премахване на мазнини, упорити петна и почистване на много силно замърсени повърхности.

Това е единствен по рода си концентриран почистващ препарат със силно обезмасляващо действие. Благодарение на уникалната си формула разгражда мазнините и мръсотията в дълбочина без да уврежда третираните повърхности.

Предназначен е за почистване на: кухненски печки и котлони, стъклокерамични плотове, дограма (вкл. ПВЦ), кухненски плотове, плочки, фуги, керамика, фурни, абсорбатори, скари, барбекю, камини, дрехи, работни маси прибори и инструменти двигатели, мотори, автомобили, велосипеди, остатъци от насекоми, пластмасови мебели, тенти

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.