Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Мистик кърпи домакински биоразградими 32х38см 5бр бр.
-51%

Мистик кърпи домакински биоразградими 32х38см 5бр

Продуктов код: 049280
Мистик кърпи домакински биоразградими 32х38см 5бр
5,39 лв.
2,65 лв. за бр.

Нашите универсални домакински кърпи се произвеждат без полиестер или други пластмасови материали. Полиестерните влакна, които обикновено се използват в масовите вискозни кърпи са изцяло заменени от вискоза произведена от дървесина.
Материята на нашите кърпи не наранява повърхностите и е подходяща за ежедневно почистваме на кухнята, банята и мебелите в дома ви. Препоръчваме да се използва многократно, като може да се изпира в перална машина при програми до 60°C.
Предлагат се два вариант – стандартен с размер на кърпата 32х38 см (5 броя в пакет) и XL s размер на кърпата 38х48 см и увеличена дебелина (2 броя в пакет).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.