Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Мистик торби за храна биоразградими 2л 30бр бр.

Мистик торби за храна биоразградими 2л 30бр

Продуктов код: 049286

Второ поколение сертифицирани компостируеми торбички за храна, произведени от биополимер PHA, които от своя страна се произвежда от отпадъци от хранителната промишленост. Разграждат се при подходящи условия в рамките на 180 дни до вода, въглероден двуокис и биомаса. Торбичките ни за храна с здрави, еластични и тънки. Сертифицирани са за контакт с хранителни продукти. Подходящи за съхранение на храни в нормална, охладена и замразена среда в диапазона -20°C до 40°C. Не трябва да се използват в микровълнова фурна. Предлагат се в два размера – 2 (30 броя в кутия) и 4 литра (20 броя в кутия).

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.