Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Мистик торби за смет биоразградими 20л 14бр бр.

Мистик торби за смет биоразградими 20л 14бр

Продуктов код: 049289

Второ поколение сертифицирани Биоразградими/Компостируеми, които се произвеждат от биополимери и нишесте от органично отгледана царевица. Торбите са сертифицирани за компостируемост OK Compost HOME. Това означава, че можете да събирате биологичните си отпадъци в торба, която се разгражда в при подходящи условия, заедно с отпадъците до вода, въглероден двуокис и биомаса.
Торбите за отпадъци са сертифицирани за безопасен контакт с хранителни продукти, следователно вие можете да събирате и съхранявате в тях за кратко време плодове и зеленчуци.
Препоръчваме да сменяте торбата с нова на всеки два дни, за да избегнете възможността някой от отпадъците да се разгради твърде бързо, което може да доведе до поява на бактерии и лоша миризма.
Предлагат се 2 размера – 20 литра (14 броя в една ролка) и 30 литра (10 броя е една ролка). Цвят – тъмно зелено.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.