Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
МОНИНИ МАСЛИНОВО МАСЛО ЕКСТРА ВЪРДЖИН КЛАСИК 750МЛ бр.

МОНИНИ МАСЛИНОВО МАСЛО ЕКСТРА ВЪРДЖИН КЛАСИК 750МЛ

Продуктов код: 023365

Най-висока категория маслиново масло,получено директно от маслини само с механични средства (без използване на разтворители и рафиниране).
Екстра върджин “ КЛАСИКО” е селекция от висококачествени маслинови масла, добити от узрели маслини. Благодарение на познатите му здравословни качества се превръща в основна храна. С органолептичните (качества на продуктите, включващи: външен вид, вкус, цвят, мирис, аромат) си характеристики екстра върджин е подходящ за всякаква употреба в кухнята:
салати
сосове
печено
пици
други
Поради изключителната чистота на зехтините екстра върждин "МОНИНИ" те са незаменими за здравословното хранене, както и за различни диети и рецепти.

Зехтина може леко да помътнее при температура под 7оС. Това помътняване е нормално и не променя качествата на продукта. При стайна температура зехтина постепенно се връща към нормалния си вид.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.