Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
НЕСКАФЕ КАПСУЛИ 16БР ДОЛЧЕ ГУСТО ESPRESSO BARISTA О бр.

НЕСКАФЕ КАПСУЛИ 16БР ДОЛЧЕ ГУСТО ESPRESSO BARISTA О

Продуктов код: 7861
10,59 лв. за бр.

8 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Начин на приготвяне: Включи кафе машината ти в електрическата верига, натисни бутона за включване, изчакай бутона да светне в зелено. Постави капсулата в кафе машината.
За ръчна кафе машина:
Премести лоста надясно (обозначение в червен цвят за топла напитка) и изчакай дължината на напитката да достигне 35 ml.
За автоматична кафе машина:
Избери 1 чертичкa от скалата и стартирай машината за топла напитка.
Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място.
Майсторско съчетаване и смесване на кафе зърната
Непрекъснато търсим нови възможности за иновация и реновация на нашите вкусове, като основен приоритет за нас остава тяхното високо качество. Чрез внимателно подбиране, смилане и изпичане на кафе зърната ние вдъхваме живот на нови и оригинални кафе творения. Благодарение на херметичното затваряне на кафето в капсулата можеш да се насладиш на богат аромат и вкус във всяка чаша! Представяш ли си?! Можеш да си приготвиш напитка като от любимата ти кафетерия!

Специалните капсули съхраняват всички аромати и вкусове
Чрез новаторска технология и смарт дизайн нашите капсули сами контролират налягането, с което водата навлиза в тях. Независимо дали е необходимо високо налягане за интензивно еспресо или по-ниско за фина пяна на нежно лате макиато, резултатът е един - всяка NESCAFE® Dolce Gusto® напитка става точно такава, каквато трябва - възхитително ароматна и вкусна!

Винаги подходящо налягане
Благодарение на нашите машини със система за високо налягане (до 15 бара) може да приготвиш превъзходни кафе и специални напитки.

Повече от 20 разнообразни творения с NESCAFE® Dolce Gusto® можеш да се насладиш на над 20 вкуса висококачествени напитки. От дръзко Ristretto, интензивно Espresso, ароматно Lungo или Grande с плътно тяло до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад, чай и студени напитки.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.